diensten


Verhalen vertellen en mooie beelden maken zit ons in het bloed. Al meer dan 20 jaar realiseren we audio- en videoproducties die het verschil maken. Of het nu gaat over een bedrijfs-, campagne- of explainer video, over een commercial of fictieproject of over fotografie. We zijn “audiovisual storytellers” die je graag verder helpen.

En we hebben heel wat te bieden:

 explainer video

Avatar Media lego als voorstelling voor explainer video

Een explainer video is een korte geanimeerde video die zich richt op het uitleggen van een bedrijfsidee op een eenvoudige, boeiende en meeslepende manier. Door beknopt taalgebruik en attractieve beeldanimatie trekt men snel de aandacht van de kijker. Vaak wordt uitgelegd wat een bedrijf biedt, hoe het hun klanten kan helpen met een probleem en waarom hun product of dienst de beste optie in de markt is. Avatar Media maakt explainer video’s op maat met gepersonaliseerde tekeningen.

Het is als een elevator pitch voor het videotijdperk.

meer lezen

Enkele van onze voorbeelden:


bedrijfsvideo

Avatar Media lego als voorstelling van bedrijfsvideoDankzij de online mogelijkheden en de opkomst van sociale media is video een steeds belangrijker onderdeel binnen marketing en communicatie. Wij zorgen ervoor dat wat je te vertellen hebt in een aantrekkelijk visueel verhaal wordt gegoten passend bij je imago. We produceren bedrijfs-, presentatie- en productvideo’s en dit zowel voor interne als externe communicatie. En steeds met aandacht voor inhoud en authenticiteit.

Enkele van onze voorbeelden:


campagnevideo

Avatar Media lego als voorstelling van campagnevideoHedendaagse campagnes hebben een digitaal luik dat steeds belangrijker is. En daarbij is video een essentieel onderdeel omdat via de juiste beelden de kijker mee in een verhaal wordt genomen en wordt aangespoord om te participeren. We realiseren graag aantrekkelijke doelgerichte digitale content voor elke organisatie of brand. En we kiezen zorgvuldig het genre om dat doel te bereiken. Zo produceerden we al campagnevideo’s in fictie-, documentaire- of reportagevorm.

Enkele van onze voorbeelden:


commercial

Avatar Media lego als voorstelling van een commercialJe wil graag dat consumenten uw boodschap onthouden. Een goed gemaakte en originele commercial zal daarbij helpen want die zorgt voor naamsbekendheid en imagoversterking.
En dankzij onze ervaring met fictie laten we je spot visueel schitteren.

Enkele van onze voorbeelden:


event video

Avatar Media lego als voorstelling van event videoEen evenement vraagt heel wat werk. En dat wil je nadien ook graag delen met iedereen die niet aanwezig kon zijn. Daarom komen we graag naar jouw event of congres voor een sprankelende sfeerreportage. En ook video’s die je ter plaatse kan projecteren, produceren we met veel aandacht voor de boodschap en passend binnen de stijl van het bedrijf. Of aangepast aan het thema van het bedrijfsfeest, seminarie of productvoorstelling.

Enkele van onze voorbeelden:


instructievideo

Avatar Media logo als voorstelling voor een instructievideoInstructies via foto’s en tekst zijn niet altijd even duidelijk omdat niet alle handelingen in detail getoond kunnen worden. Instructievideo’s zijn hiervoor een effectieve oplossing omdat men zo de verschillende stappen wel helder kan illustreren. En aangevuld met een vertelstem die concrete toelichting geeft, wordt dit het ideale middel om de kijker wegwijs te maken.

Enkele van onze voorbeelden:


multicamera opname

Avatar Media lego als voorstelling van een multicamera opnameEen evenement of congres heeft soms nood aan schermprojectie om wat er gebeurt dichter bij het publiek te brengen zodat de boodschap blijft hangen. Een multicamera weergave heeft dan heel wat voordelen want zo wordt geen moment gemist. Met een regie-set voor live mixing ter plaatse zorgen we ervoor dat de aanwezigen alles nog intenser beleven.

Enkele van onze voorbeelden:


fotografie

Avatar Media lego als voorstelling van fotografieEen beeld zegt meer dan duizend woorden. En die beelden hoeven niet altijd te bewegen. Een goed idee uitgewerkt in een pakkende foto kan eveneens sterke communicatie zijn. En door onze visuele achtergrond kunnen we het verschil maken. We denken in beelden en daarom realiseren we graag je campagnebeeld of productfoto.

Enkele van onze voorbeelden:


Voor elk project maken we een gratis offerte op maat.  Offerte aanvragen


Waarom kiezen voor Avatar Media ?