over ons


Avatar Media is een creatief productiehuis.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring kunnen we een antwoord bieden op alle audiovisuele vragen. Van concept tot volledige uitwerking. We houden steeds één doel voor ogen: hoe visualiseren we je communicatie in een kwalitatieve video die aanspreekt. Samen met een team van professionals. We maken niet alleen mooie beelden, we vertellen jouw verhaal in video.

Bekijk onze portfolio.

 

Bedrijf, organisatie, brand of agency en op zoek naar creatieve content? Fijn je te ontmoeten.


ervaren
verhalenvertellers
persoonlijke aanpak

flexibel
kwalitatief
budget op maat


 

Ray Leemans

Ray Leemans
Producer - Regisseur

Na zijn studies aan de filmschool H.R.I.T.C.S ging Ray in 1994 voor televisie werken en zette zo zijn eerste stappen in de media.

Na daarin enkele jaren ervaring te hebben opgebouwd besloot hij zich toe te leggen op online audio en was hij een van de eerste in België die met “streaming media” aan de slag ging. Door deze ervaring en bij de opkomst van breedband internet maakte hij de overstap naar online video. Hij legde zich toe om video’s binnen de technische beperkingen toch zo kwalitatief mogelijk via internet aan te bieden. Vaak maakte de videorealisatie zelf ook onderdeel uit van de opdracht waardoor hij zijn ervaring als producer en regisseur verder kon uitbouwen.

In 2000 startte hij met het productiehuis Avatar Media om een uiteenlopend gamma aan videoproducties van a tot z te kunnen realiseren voor een grote verscheidenheid aan klanten. Daarnaast wordt hij voor zijn expertise soms ook gevraagd als freelance producer of regisseur.


 

Tom Verschraegen

Tom Verschraegen
Director of Photography - Cameraman - Fotograaf

Tom heeft al meer dan 19 jaar ervaring in de audiovisuele sector.

Na zijn studies aan de filmschool Narafi is Tom begonnen als klankman bij fictieprojecten, later doorgegroeid naar cameraman. Nu is hij al 17 jaar actief als cameraman/regisseur voor televisie, evenementen en corporate projecten en dit zowel single- als multicamera.

Daarnaast heeft hij ook heel wat ervaring als beeldmixer en fotograaf.


Meer weten over onze diensten ?