Over ons

Wie we zijn

Avatar Media – gepassioneerde video content creators

Wij zijn Avatar Media. Video first-denkers die geloven dat merken een stapje verder moeten gaan om het verschil te maken. De kern van alles wat we doen? Een passie voor krachtige visuele verhalen. We worden gedreven door een ontembaar verlangen om te visualiseren wat jou uniek maakt, zodat je de aandacht krijgt die je verdient. Altijd met een menselijke benadering, want alleen met een persoonlijk tintje leg je zinvolle connecties.

Hoe vanzelfsprekend het ook mag klinken: wij luisteren naar jou. We overleggen bij elk project met de belangrijkste actoren om de doelstellingen te bepalen en de basis te leggen voor effectieve communicatie met je publiek. Waar werkt en speelt jouw publiek? Waar leiden zij hun digitale leven? Wat vinden ze boeiend om te delen? Met die inzichten bepalen we de juiste boodschap en tone-of-voice om te resoneren met je kijkers en het succes van je video te verzekeren.

Daarna bedenken, brainstormen, schrijven, schetsen, stylen en plannen we de perfecte creatieve oplossing.

We benaderen elke opdracht met energie en passie en zijn pas echt tevreden als we de verwachtingen overtreffen. We houden ervan om goede relaties met onze klanten te onderhouden.

Je project is bij ons in goede handen.
picture Ray Leemans

Ray Leemans

Managing director - Producer - Regisseur

picture Tom Verschraegen

Tom Verschraegen

DOP - Camera operator - Sound engineer

Samen met een team dat barst van het talent: een voor een professionals met specifieke vaardigheden, mooi afgestemd op jouw noden.