Video

Ontdek ons aanbod

Explainervideo

Een korte, geanimeerde video waarmee je een bedrijfsidee op een eenvoudige, boeiende en meeslepende manier uitlegt. Met beknopte taal en aantrekkelijke beeldanimatie trek je snel de aandacht van de kijker. Zie het als een moderne elevator pitch: een explainer video legt uit wat je als bedrijf te bieden hebt, voor welke problemen je een oplossing biedt en waarom jouw product of dienst de beste optie in de markt is. Avatar Media maakt geanimeerde uitlegvideo’s op jouw maat, aan de hand van tekeningen en schetsen van ons grafisch team.

Bedrijfsvideo / Productvideo

Marketing en communicatie speelt zich vandaag grotendeels online af. Zeker op sociale media speelt video een cruciale rol. Wil je eruit springen in het grote aanbod? Dan moet je authentieke verhalen vertellen. We helpen jou daarbij door je boodschap in een aantrekkelijk visueel verhaal te gieten dat past bij je imago. We creëren bedrijfs-, presentatie- en productvideo’s voor zowel interne als externe communicatie.

Campagnevideo

De digitale component wordt bij hedendaagse campagnes steeds doorslaggevender. Video is daar een essentieel onderdeel van: met de juiste beelden betrek je kijkers direct bij een verhaal en zet je hen in gang. We bedenken graag aantrekkelijke, digitale content die werkt voor jouw organisatie of merk en kiezen zorgvuldig het beste genre om je doel te bereiken. Ons trackrecord van uitstekende campagnevideo’s is het beste bewijs van onze expertise.

Oxfam campagnevideo trailwalker
Stevie tv pub

Reclamespot

Wil je harten veroveren? Scoor met een goed gemaakte, originele reclamespot: het geeft je naamsbekendheid en je imago een boost. Dankzij jarenlange ervaring in de productie van hoogwaardige fictie, hebben we bij Avatar Media een unieke visuele benadering. We zijn we ervan overtuigd dat de commercial die we voor jou maken de kijker zal raken.

Eventvideo

Een event vraagt veel werk. Die inspanning kan je via een eventvideo extra laten renderen: mensen die er niet waren kunnen alsnog meegenieten en de aanwezigen geef je een fijne herinnering cadeau. We leggen jouw event of congres op beeld en maken er een sprankelend videoverslag van, naadloos aangepast aan het thema van je evenement of de inhoud van je seminarie of productpresentatie.

AXA Partners event video
Depotwijzer tutorial video

Instructievideo

Instructies met foto’s en tekst kunnen verwarrend zijn omdat niet alle stappen in detail worden weergegeven. Instructievideo’s zijn een perfect alternatief, omdat je duidelijk toont wat er moet gebeuren. Voeg daar een verklarende voice-over aan toe die nauwkeurige informatie geeft en je hebt de perfecte tutorial. Wij helpen graag om jouw tutorial vorm te geven.

Getuigenis

Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs. Delen klanten positieve ervaringen? Zet die dan in de kijker met een testimonial. Getuigenissen zijn krachtig en kunnen de weegschaal in jouw voordeel doen doorslaan, zeker als de kijker nog twijfelt. Testimonials zorgen voor een menselijke verbinding en wekken vertrouwen.

AXA Partners testimonial

Video voor social media

Ben je actief op sociale media, maar leveren je inspanningen niet de aandacht op waarop je had gehoopt? Tijd om video’s aan je digitale marketingstrategie toe te voegen. Videocontent helpt je om naamsbekendheid op te bouwen en potentiële klanten aan te trekken. Door je verhaal op te splitsen in licht verteerbare fragmenten, geef je kijkers goesting naar meer. Doe je dat op de juiste manier, dan verhoog je de betrokkenheid van en de connectie met je publiek.

Vlog voor social media

Dankzij vlogs kan je een nauwkeuriger beeld geven van wie je bent als bedrijf en wat je doet. Vragen van je klanten? Die beantwoord je makkelijk met een kijkje achter de schermen, persoonlijk en direct. Avatar Media sprokkelt mee ideeën voor content en bewerkt de video’s die je zelf met je smartphone opneemt. Zo creëer je eenvoudig en snel inhoud met een hoge productiewaarde.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En die beelden hoeven niet altijd te bewegen. Met een goed idee uitgewerkt in een pakkende foto, kan je aandacht trekken. Nood aan een treffend campagnebeeld of productfoto’s die verkopen? Daar kunnen wij voor zorgen.