Diensten

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
jouw verhaal videomarketing

Videostrategie

Hero - Hub - Help

Een effectieve videocampagne vertelt jouw boodschap op een manier die blijft hangen. Je bouwt er een trouw publiek mee op en bedient het vervolgens op haar wenken. We gooien daarvoor de drie H’s in de strijd: Hero, Hub en Help.

Hero-content: maak indruk

Hero-content is het soort video dat je als marketeer doet watertanden. Het ultieme doel? Een statement maken waar iedereen het over heeft. Een grote campagne lanceren die impact heeft en zorgt dat mensen je merk onthouden. Even volop de aandacht vragen is belangrijk, dus het vraagt ook het grootste deel van je budget. Geniet je publiek van wat het ziet? Dan is de investering het dubbel en dik waard.

Dit Zien Wij campagnevideo
explainer video teleconsultatie

Hub-content: hou je publiek vast

Met hero-content start je gesprekken, met hub-content zet je de conversatie verder. Het is de ruggengraat van jouw contentstrategie. Via terugkerende concepten die je op regelmatige basis de wereld instuurt, zorg je ervoor dat kijkers terugkomen. Denk aan een vaste column of een serie van online video’s over hetzelfde onderwerp. Hub-content is herkenbaar voor je doelgroep én het daagt je uit om met frisse videocontent te komen. Goede hub-content genereert engagement en verdiept de relatie met je doelgroep.

Help-content: een antwoord op prangende vragen

Het stille wapen in je contentstrategie. Via instructievideo’s of tips & tricks bied je je klanten een antwoord op de belangrijkste vragen. Minder spannend om te maken, maar daarom niet minder relevant. Integendeel: met help-content speel je in op de meest dringende behoeften van je doelgroep. Je zal ervan versteld staan hoeveel kijkers het oplevert.

Het Vindingrijk upcycling tutorial video

Videocreatie

Audiovisuele storytelling

Zet iets in beweging

Video is de krachtigste manier om je verhaal te brengen. Goede storytelling ontroert, entertaint en inspireert. Je kan een blijvende indruk maken op je kijker. Een flauwe marketingboodschap maakt geen emoties los, een video kan dat wel. Bezorg je publiek een lach, een traan of inspiratie en je kan er zeker van zijn dat je boodschap blijft hangen. Via visuele communicatie ontwikkel je een diepere relatie met je doelgroep.

Kleine verhalen in een Groote Oorlog campagne video

Sterke verhalen

Straffe verhalen, creatieve ideeën en boeiende beelden vormen het hart van ons bedrijf. We gebruiken ze om opvallende video's te maken die je boodschap effectief overbrengen.

Alles begint met een goed plan. Daarna is het tijd om te ontwerpen, op te nemen, te animeren en te knippen en plakken tot de eerste versie op tafel ligt. Dankzij jouw feedback brengen we je verhaal verder tot leven, tot je helemaal tevreden bent van het eindresultaat.

Creatief talent

Onze familie bestaat uit getalenteerde regisseurs, producers, videoploegen, ontwerpers, redacteurs en geluidstechnici. Van jong en nieuwsgierig tot ervaren rotten. Een voor een met een passie voor video’s perfect op maat van hun doelpubliek. Wij zijn verhalenvertellers pur sang die zich voortdurend aanpassen aan de tijdsgeest, maar trouw blijven aan wat Avatar Media uniek maakt.

explainer.
bedrijfsvideo.
campagne.
product.
getuigenis.
instructie.
event.
reclamespot.
social media.