Avatar Media – “We vertellen jouw verhaal in video” spot

Je merk menselijk maken? Dat doe je met verhalen die de juiste snaar raken. Wees niet bang om te laten zien wie je werkelijk bent om zinvolle contacten te leggen. Je hebt tenslotte met mensen te maken dus vertel je verhaal met een menselijke touch.

En nu, zelfs meer dan ooit, is video de juiste keuze. Videomarketing wint dit jaar nog aan belang. Video verbetert niet alleen de merkbeleving; het leidt ook tot resultaten.

Maar wie vertrouw je jouw verhaal toe?

Bij Avatar Media werken specialisten, met liefde voor het vak, je video uit. Producers die projecten beheren, scriptschrijvers die scripts schrijven, regisseurs die het creatieve verschil maken, beeld– en audiospecialisten die opnames realiseren, (stem)acteurs die … je begrijpt het wel. Wij vertellen jouw verhaal in video.

uitdaging

Bij Avatar Media zetten we in op het vertellen van authentieke verhalen met een persoonlijke touch. En we willen klanten duidelijk maken dat we hun verhaal op de juiste manier kunnen vertellen.

oplossing

We realiseerden een spot die door een combinatie van filmische beelden en de juiste tekst duidelijk maakt waarvoor we staan.

Info
Klant

Avatar Media

Categorie

reclamespot