AXA Assistance – Instructievideo's Healthlook

Een goede gezondheid gaat boven alles. Daarom monitoren veel mensen tegenwoordig hun gezondheidstoestand met connected health devices. Zo beschikken ze steeds over al hun persoonlijke medische data.

Healthlook is een vernieuwend en uniek concept van AXA Assistance dat alle digitale medische informatie samenbrengt. Zo krijgt de gebruiker een globaal overzicht. Dokters, paramedici en verplegers van het AXA Assistance bijstandsplateau volgen deze data op, grijpen in wanneer het nodig is en coachen de gebruiker naar een gezondere levensstijl.

uitdaging

De werking van Healthlook, een vernieuwend en uniek concept van AXA Assistance dat alle digitale medische informatie samenbrengt, duidelijk maken voor alle gebruikers.

oplossing

Voor dit concept realiseerde Avatar Media 2 app instructievideo’s. Eén die chronische patiënten uitlegt hoe ze de connected devices en de Healthlook app moeten gebruiken en één voor dokters over hoe ze deze patiënten via de Healthlook pro applicatie online kunnen opvolgen. Van de instructievideo voor de patiënten maakten we naast de Franse versie ook een Nederlandstalige.

Franstalige voice over: Julie Binztok
Nederlandstalige voice over: Ann Grutman

Info
Klant

AXA Assistance

Categorie

instructie