Muco vereniging – Documentaire “Beperkte adem, onbeperkt talent”

De documentaire “Beperkte adem, onbeperkt talent” die we maakten voor de Muco vereniging vertelt het verhaal van 4 meisjes met muco die de uitdaging krijgen om het nummer Viva La Vida van Coldplay mee te zingen tijdens een concert van het bekende koor Scala & Kolacny Brothers.

Voor deze meisjes was dit een hele opdracht. Niet alleen om op hoog niveau op te treden voor een publiek van 800 toeschouwers maar ook door de dagelijkse strijd tegen hun ziekte. We volgden hen in al hun voorbereidingen waarbij de focus op muco en wat de impact daarvan is zeker niet werd vergeten. Het werd een ontroerend verhaal van 4 meisjes die ondanks hun ziekte met een positieve blik en een ontzettend doorzettingsvermogen in het leven staan.

uitdaging

Voor de mucocampagne “Beperkte adem, onbeperkt talent” kregen 4 meisjes met muco de uitdaging krijgen om het nummer Viva La Vida van Coldplay mee te zingen tijdens een concert van het bekende koor Scala & Kolacny Brothers. De opdracht was om op een impacvolle manier hun verhaal en hun dagelijkse strijd tegen de ziekte te vertellen.

oplossing

We realiseerden een documentaire waarin we de 4 meisjes volgden van het moment ze de uitdaging krijgen tot en met het optreden voor een groot publiek. De uitdaging was de rode draad maar we zagen hen ook tijdens hun dagelijkse activiteiten en hoe ze met hun ziekte omgaan.

Producer / Regisseur: Annouchka Szapinsky
Regisseur second unit: Roger D’Hoogh
Director of photography / camera operator: Sven Joukes
Camera operator: Tom Verschraegen / Yves Uytterhoeven
Agency: MojoMedia

Info
Klant

Muco vereniging

Categorie

documentaire